UMP-Alcon jalin kerjasama bangunkan inovasi kanta lengkap - UMP, PNC (2019)
Johor Bahru, 26 Mac – Universiti Malaysia Pahang (UMP) memetrai perjanjian korporat bersama CIBA Vision Johor Sdn. Bhd yang dikenali sebagai Alcon membabitkan aktiviti pembangunan penyelidikan (R&D), penempatan latihan industri serta program pertukaran staf dan pelajar universiti.