UA salur bantuan makanan, sara hidup - Nor Afzan, Mohamad Yusof (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Program bantuan makanan dan sara hidup yang disediakan universiti awam (UA) pada masa ini berupaya menangani isu mahasiswa 'mengikat perut'.