Beri mahasiswa peluang bersuara, nyata pandangan - UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
KUANTAN, 24 Mac (Bernama) - Golongan mahasiswa seharusnya diberikan peluang untuk bersuara dan menyatakan pandangan mereka, kata Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) Prof Datuk Seri Dr Daing Nasir Ibrahim.