ICoN teroka jaringan kerjasama strategik untuk manfaat industri dan komuniti - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kota Kinabalu, 18 Mac - Bertindak sebagai penghubung antara ahli akademik bersama pihak industri dan masyarakat, Jabatan Jaringan Industri & Masyarakat (ICoN) baru- baru ini melebarkan peluang jaringan kerjasama strategik melibatkan beberapa agensi di Sabah.