Mahasiswa FKMP terima Biasiswa Mercedes-Benz - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 13 Mac- Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan (FKMP), Hassan Al Faiz Mohamed Ahmed Hafez yang sedang mengikuti pengajian program kerjasama UMP-HsKA iaitu Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Automotif bertuah dipilih menerima biasiswa daripada Mercedes-Benz Malaysia (MBM) Sdn Bhd sepanjang pengajian di universiti ini.