Kerja misi sedikit lebih mudah - Laupa, Junus (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
Kebanyakan daripada kita mempunyai pengalaman diambil darah untuk tujuan pengujian dan sebagainya. Itu antara fobia bagi sesetengah orang yang dimasukkan ke wad dan juga cabaran bagi petugas atau jururawat.