PM Dr. Mohd. Ridzuan Darun dilantik Pendaftar Baharu UMP - UMP, PNC (2019)
Pekan, 15 Mac- Prof. Madya Dr. Mohd Ridzuan Darun dilantik sebagai Pendaftar yang juga Ketua Pegawai Operasi (COO) Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang baharu berkuatkuasa mulai 15 Mac ini untuk tempoh dua tahun.