Wrehab peranti bantu ahli fisioterapi - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
INISIATIF Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam usaha penyelidikan dan pembangunan (R&D) sains perubatan diteruskan dengan kejayaan Idris Mat Sabat dari Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM) yang berjaya mencipta produk Wrist Rehabilitation Device (Wrehab) yang dapat membantu juruterapi melakukan rehabilitasi dan ke atas pesakit semasa sesi fisioterapi pergelangan tangan khusus buat pesakit strok dan pesakit yang menjalani terapi di bahagian sama.