UMP rai 15 graduan cemerlang dalam aktiviti kokurikulum - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
RAI. Seramai 15 orang graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) diraikan pada Majlis Anugerah Kokurikulum dan Sanjungan Pelajar 2018 di Hotel Vistana. Kuantan. Pahang baru-baru ini.