Dimensi baharu teknousahawan - Mohamad Rozi, Hassan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
Di Malaysia, kerajaan sangat menitikberatkan untuk membangunkan usahawan lebih-lebih lagi dalam kalangan belia kerana mereka merupakan golongan yang bertenaga dan berpotensi. Umumnya, belia hari ini memiliki ilmu dan pelbagai bidang kemahiran serta pengetahuan. Pengetahuan serta kemahiran yang mereka miliki akan memendekkan masa serta proses untuk mereka menjadi usahawan.