UMP tawar lebih 30 program Kejuruteraan dan Teknologi - UMP, PNC (2019)
Pulau Pinang, 10 Mac- Menjelang tiba pengumuman keputusan Sijil Peperiksaan Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Peperiksaan Malaysia (STPM) memberi peluang lepasan pelajar sekolah mendapatkan maklumat tepat dan terkini mengenai peluang pendidikan tinggi.