KUB, UMP anjur Program Literasi Digital untuk pelajar sekolah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuala Lumpur, 7 Mac- KUB Malaysia Berhad dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengorak langkah memperkasakan lagi program tanggung jawab sosial korporat (CSR) dalam menganjurkan Program Digital Literasi membabitkan seramai 25 murid pra Sekolah Kebangsaan (SK) PPR Lembah Subang, Petaling Jaya.