Masakan Jepun Oden jadi taruhan - Mohd Khairul Anam, Md Khairudin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Begitulah perumpamaan yang sesuai dikaitkan dengan kehidupan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP), Mohd Nazarni Che Isa yang menjalankan perniagaan makanan popular Jepun ala steamboat iaitu Oden.