RenoSkin jenama kulit sensitif ciptaan mahasiswa UMP - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 6 Mac - Meletakkan komitmen yang tinggi dalam apa jua tugasan yang diusahakan dan dilaksanakan memberikan semangat buat siswazah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Nor Mahirah Mustapha,32 berjaya membuktikan kesibukan bergelar mahasiswa bukanlah penghalang baginya untuk menceburi dunia kecantikan khususnya buat mereka yang mengalami masalah kulit sensitif.