Jelajah alumni jalin hubungan erat alumni UMP - Nurizzatul Alin, Ahmad Bastani (2019)
Pulau Pinang, 2 Mac – Pertemuan seramai 60 orang alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang hadir menjayakan Program Jelajah Alumni – Alumni Industry Networking Hi-Tea bagi Zon Utara baru-baru ini gamat apabila masing- masing mengimbau kenangan sewaktu menjalani kehidupan kampus. Program dianjurkan Unit Perhubungan Alumni, Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) dengan kerjasama Jabatan Jaringan Industri & Masyarakat (JJIM) di Hotel The Light, Pulau Pinang.