Kombinasi Minat dan Bakat Kepimpinan Siti Aisyah dinobatkan Tokoh Siswa UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 28 Februari– Kombinasi minat dan bakat kepimpinan dalam menjayakan aktiviti kesukarelawanan menjadikan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP), Siti Aisyah Darmawansyah dinobatkan Tokoh Siswa UMP pada Majlis Anugerah Kokurikulum & Sanjungan Pelajar 2018 anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni bertempat di Hotel Vistana, Kuantan baru-baru ini.