Pentadbir perlu adaptasi perubahan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
KUANTAN - Pentadbir universiti awam perlu segera mengadaptasi perubahan bersesuaian dengan landskap pentadbiran sesebuah universiti yang kini mengalami pelbagai perubahan rentetan fenomena Revolusi Industri 4.0.