Bahaya asap kebakaran tanah gambut - Nur Farhana, Abdul Manan (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
KUANTAN - Kebakaran hutan tanah gambut di Kawasan Perindustrian Gebeng di sini menimbulkan kebimbangan kerana turut memberikan impak kepada ekosistem termasuk pencemaran udara.