Kejuruteraan Perniagaan UMP - Norhayati, Alli (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
Program Kejuruteraan Perniagaan? Mungkin persoalan ini berlegar di dalam minda kebanyakan kita memandangkan apabila menyebut program kejuruteraan, ia lazimnya dikaitkan dengon elektrik, mekanikal atau awam.