Jualan buku terbesar Karnival Big Bad Wolf kini di UMP - Mohamad Hakimi, Kamarudin (2019)
Kuantan, 28 Februari – Digelar sebagai karnival jualan buku terbesar Big Bad Wolf kini kembali dengan menawarkan lebih daripada 500 ribu naskhah buku untuk penggemar buku di negara ini. Berlangsung selama 11 hari bermula hari ini di Dewan Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) merupakan lokasi pertama jualan buku Big Bad Wolf dalam tahun 2019.