Pekerja teknikal perlu ada sijil diiktiraf - Roslinda, Hashim (2019)
ALOR SETAR - Kementerian SumberManusia sedangmerangka pelan tindakan bagi mewajibkan pekerja dalam bidang teknikal memiliki sijil kemahiran diiktiraf dalam negara