Polisi Hijau Universiti Malaysia Pahang galak semangat cintakan alam sekitar - Awani Rangers, UMP (2019)
GAMBANG: Polisi Hijau Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah dilancarkan oleh Prof. Datuk Seri Daing Nasir Ibrahim, Naib Canselor UMP selepas berlangsungnya Majlis Amanat Naib Canselor pada 19 Februari yang lalu .cintakan alam sekitar