UMP Cipta Kecemerlangan bersama Industri - Awani Rangers, UMP (2019)
Gambang: Mendepani tahun 2019, Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mengorak langkah mencipta kecemerlangan dan dinamik dalam merealisasikan visi UMP menjadi Universiti Teknologi Terunggul.