Mahasiswa prihatin nasib Palu - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
Gerakan Pengguna SIswa (GPS) dengan kerjasama Persatuan Pelajar Kejuruteraan Kimia (CHEST) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menggerakkan sukarelawan untuk misi kemanusiaan Palu yang dijadualkan pada 11 hingga 16 Mei depan.