Perniagaan makanan oden mahasiswa UMP jadi tumpuan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 27 Februari- Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Begitulah perumpamaan yang sesuai dikaitkan dengan kehidupan mahasiswa Sarjana Kejuruteraan Kimia Universiti Malaysia Pahang (UMP) , Mohd Nazarni Che Isa,30, yang kini popular dengan perniagaan makanan viral Oden.