Kumpulan Zafreen mahasiswa UMP rangkul Juara Nasyid - Noraini, Hamzah (2019)
Bangi, 24 Februari - Kumpulan Zafreen dari Kelab Nasyid Baraqah Beggers Universiti Malaysia Pahang (UMP) merangkul juara dalam Pertandingan Festival Nasyid IPTA/S (FESNAIS 2019) bertemakan ‘Nilai Kemanusiaan’ yang berlangsung di DECTAR Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) baru-baru ini.