500 Sertai Larian Amal UMP untuk Misi Kemanusiaan Palu - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
Kuantan, 23 Februari - Sebagai usaha bagi mengumpul dana bagi menjayakan Misi Kemanusiaan Palu di Indonesia, Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) mengadakan Program Palu Charity Run. Program yang bermula seawal 7 pagi itu berlangsung di perkarangan Komplek Sukan UMP Kampus Gambang yang dirasmikan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Profesor Dato Dr. Yuserrie Zainuddin.