CITREX 2019 catat rekod penyertaan paling ramai - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
KUANTAN: Tiga universiti awam dalam rangkaian universiti teknikal negara (MTUN) buat julung kalinya menyertai Ekspo Reka Cipta, Inovasi, Teknologi dan Penyelidikan (CITREX) 2019 anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diadakan dua hari berakhir semalam.