Pustakawan UMP curah ilmu dalam Bengkel Katalog Sekolah - Iswan Akim, Ismail (2019)
Pekan, 13 Februari- Dalam usaha memastikan hubungan yang baik antara universiti dan masyarakat sekitar Pekan, Perpustakaan UMP menjalankan tangungjawab sosial inovatif dengan mengadakan Bengkel Sistem Katalog Bersepadu Pusat Sumber Sekolah (SKBPSS) melibatkan sekolah sekitar daerah Pekan.