UMP cipta kecemerlangan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
KUANTAN 19 Feb. - Lebih 5,000 orang terdiri daripada warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir mendengar Amanat Tahunan 2019 oleh Naib Canselomya, Prof. Datuk Seri Dr. Daing Nasir Ibrahim yang bertemakan 'Meraikan Kejayaan Mendampingi Industri dan Menyuburi Keusahawanan' di Kompleks Sukan UMP Gainbang, dekat sini hari ini.