UMP Cipta Kecemerlangan bersama Industri, Perkasa Keusahawanan - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 19 Februari- Mendepani tahun 2019, Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mengorak langkah mencipta kecemerlangan dan dinamik dalam menjayakan visi UMP menjadi Universiti Teknologi Terunggul. Justeru, Meraikan Kejayaan Mendampingi Industri dan Menyuburi Keusahawanan menjadi tema Amanat Tahunan Naib Canselor 2019 yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Gambang hari ini.