Town Hall Menteri Belia dan Sukan bersama Mahasiswa, Belia dan Persatuan Sukan - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 18 Februari- Lebih 1500 mahasiswa membanjiri Dewan Astaka Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam menjayakan siri Town Hall Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman bersama belia dan mahasiswa institusi pendidikan tinggi sekitar Negeri Pahang hari ini. Mereka terdiri mahasiswa, belia dan wakil persatuan sukan antaranya yang hadir daripada Widad University College, Kolej Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah, Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS), Pahang Skills Development Centre, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dan Universiti Teknologi MARA.