Kemahiran Bahasa Mandarin bukan prasyarat diterima bekerja- Syed Saddiq - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
KUANTAN - Kemahiran berbahasa Mandarin bukan prasyarat bagi siswazah untuk mendapatkan pekerjaan di syarikat-syarikat utama termasuk dalam bidang automatif di negara ini, kata Menteri Belia dan Sukan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman hari ini.