KP House anjur pelbagai aktiviti di perkampungan nelayan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2019)
Kuala Pahang House atau lebih dikenali sebagai KP House menjadi pusat sehenti terpenting masyarakat di perkampungan nelayan Kuala Pahang mengadakan pelbagai aktiviti