2 penyelidik cipta sistem lampu LED berkuasa tinggi - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Gabungan penyelidik dari Malaysia dan Jepun menghasilkan sistem lampu diod pemancar cahaya (LED) berkecekapan tinggi yangantara lain berupaya mengatasi masalah kerosakan lampu jalan.