UMP bakal tubuh Institut Confucius - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (2018)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menubuhkan Institut Confucius atau Institut Kong Zi melalui kerjasama Confucius Institute Headquaters (Hanban).