Amanat Menteri KPM Pendidikan untuk semua - UMP, PNC (2019)
Serdang, 14 Januari- Menteri Pendidikan, Dr Maszlee Malik menyampaikan Amanat Menteri Pendidikan Tahun 2019 dengan bertemakan ‘Pendidikan untuk Semua’ dalam majlis yang dihadiri lebih 3,000 orang di Dewan Besar, Pusat Kesenian dan Kebudayaan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.