UMP mahu adakan majlis keraian khas - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2019)
PEKAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bercadang mengadakan majlis khas untuk meraikan Canselor universiti itu, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Sultan Ahmad Shah Al-Musta'in Billah yang dimasyhurkan sebagai Sultan Pahang Keenam di Istana Abu Bakar di sini semalam.