Nur Athirah - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
Menceburi bidang keusahawanan sambil belajar bukan sesuatu yang mustahil bagi kebanyakan mahasiswa masa kini. Selain minat pada masa sama ia juga sebagal satu cara menjana pendapatan tambahan untuk membiayai pengajian dan sebagainya.