Selesa di kelas - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2019)
Murid Tahun Dua Sekolah Kebangsaan (SK) lndera Shah bandar, di sini bcrpeluang belajar Iebih selesa selepas menerima kerusi GRIT Chair yang dicipta khas pensyarah dan penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP).