Perkasa bakal pesara tentera - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Perbadanan Hal Ehwal Bekas Tentera (Perhebat) bekerjasama dalam menyediakan program kemahiran dan latihan bagi memperkasakan pembangunan sosio ekonomi veteran dan bakal pesara tentera.