Bengkel bahasa Inggeris bantu pelajar program DLP - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 2 Januari- Penganjuran Dual Language Programme (DLP) Enrichment Workshop yang dijalankan Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa (JHEAA) dalam kalangan pelajar sekolah mampu memberi pendedahan pelajar untuk menguasai subjek Matematik dan Sains yang dijalankan dalam bahasa Inggeris di sekolah terpilih.