Peluang Jelajah Kampus Universiti dalam Program Explorace d’UMP - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 12 Disember – Aktiviti berpasukan ‘team building’ atau eksplorasi kerap kali dilakukan sama ada dalam hutan, perkhemahan, rekreasi mahupun hotel atau pun resort. Tampil berbeza dari kebiasaan, sepasukan staf daripada FPG Oleochemicals Sdn Bhd kali ini memilih menara gading sebagai lokasi untuk mengadakan program membabitkan seramai 12 orang staf dari Jabatan Kewangan dan IT FPG Oleochemicals Pahang dalam Program Explorace d’UMP di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang.