Bakal jurutera hebat di pentas teater - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Tidak semua orang dikurniakan bakat, tetapi jika tidak dicari atau dicungkil memang tidak akan tahu kemampuan diri sendiri.