Persidangan Antarabangsa RiTA fokus penyelidikan teknologi aplikasi robot masa depan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Putrajaya, 20 Disember – Penganjuran persidangan 6th International Conference on Robot Intelligence Technology and Applications (RiTA) yang bertemakan “Robotics and Machine Intelligence: Building Blocks for Industry 4.0" berjaya mengumpul lebih 60 penyertaan termasuk penyertaan dalam dan luar negara.