Pasangan kembar teruja terima sumbangan kelengkapan sekolah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Pekan, 27 Disember – Dua pasangan kembar teruja untuk kembali ke sesi persekolahan yang tinggal beberapa hari sahaja lagi apabila menerima sumbangan kelengkapan sekolah dalam Program Kembali Ke Sekolah `Give Them Our Heart, Give Them Hapiness’ di Mydin Pekan. Mereka merupakan di antara 34 penerima sumbangan kelengkapan pakaian sekolah Program Back To Schoolanjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama UMP Holding Sdn Bhd.