Bakal jurutera hebat di pentas teater - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
Pekan, 21 Disember- Tidak semua orang dilahirkan berbakat atau dikurniakan bakat. Malahan, jika tidak digilap atau dicungkil, memang kita tidak akan tahu kemampuan diri sendiri.