Kursus Bahasa Mandarin untuk industri di UMP tingkat bidang Profesional - Yong, Ying Mei (2018)
Kuantan, 21 Disember-Kursus Bahasa Mandarin untuk pekerja Industri yang dianjurkan oleh Pusat Bahasa Mandarin dan Kebudayaan ( MLCC) Universiti Malaysia Pahang (UMP) mampu meningkatkan kemahiran pekerja dalam kerjaya masing-masing.