Rushdi Gaafar mahasiswa antarabangsa mahir berbahasa melayu - Mohd Ferdaus, Musa (2018)
Kuala Terengganu, 20 Disember - Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli, Rushdi Gaafar Ahmed Baragaa yang mahir berbahasa Melayu terpilih mewakili universiti dalam Pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu (PABM) yang berlangsung baru-baru ini bertempat di Universiti Sultan Zainal Abidin Terengganu