Malam Antarabangsa kongsi budaya pelbagai negara - Mohammad Hakimi, Kamarudin (2018)
Kuantan, 19 Disember – Malam Antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) anjuran Pejabat Antarabangsa dan Kelab Pelajar Antarabangsa berjaya menghimpunkan lebih 900 pelajar antarabangsa daripada 30 buah negara yang sedang mengikuti pengajian di universiti ini dalam suasana meriah di Blok W UMP Gambang.